Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/samsam-meerssen.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552 Nieuws | SamSam Meerssen

Nieuws bij Samsam

Tijdens de horecasluiting in verband met COVID-19 bieden wij thuisbezorging en cadeaubonnen aan.

Lieve mensen,

Zondag 15 maart om 18.00 uur was het voor ons – en voor velen met ons – alsof het licht uitging. Terecht is er breed begrip voor de noodzaak maatregelen te nemen om de spreiding van Corona virus tegen te gaan, waaronder de sluiting van horecagelegenheden. Deze maatregel raakt ook ons als restaurant en B&B.

Wat nu?

Wij willen blijven doen waar we elke dag met ziel en zaligheid naar streven: onze gasten, ook op afstand, culinair verwennen. Daarom bieden wij tijdens de horecasluiting onze wekelijkse schuif-aan maaltijden vanaf nu alle dagen van de week thuis bij u aan, en kunt u bij ons diverse cadeaubonnen bestellen. Hiernaast vindt u de details.

Wij zullen uw bestelling enorm waarderen en ook zien als steun in deze lastige, onzekere periode. Het zal ons zeker helpen door deze moeilijke periode te komen. Wij wensen iedereen goede gezondheid en zorg en aandacht voor en van elkaar.

Lieve groet,

Lieke, Gert en Debra Grootenboer

Afhaal-maaltijd en cadeaubonnen

Een vegetarisch, vis of vleesmaaltijd voor €13,50 en eventueel met een lekker stuk carrotcake of brownie voor bij de koffie voor €3,00.U kunt deze afhaal-maaltijd 1 dag van te voren bestellen via info@samsam-meerssen.nl of bel/ whatsapp 06 57542088 of stuur een bericht via Facebook of Instagram En misschien wilt u ook wel een dinerbon bestellen als cadeautje voor iemand of voor uzelf, als wij u weer in ons restaurant mogen ontvangen. Of wellicht wilt u wel samen met vrienden een bon bestellen om straks het weer samenzijn te vieren en samen te eten. Want, onze slogan blijft ook dan: ‘Eten is een feest.’

De cadeaubonnen:

  • Cadeaubon weekendje weg €140,00
  • Cadeaubon met bedrag naar keuze

Deze cadeaubonnen eveneens te bestellen via info@samsam-meerssen.nl of stuur een whatsapp naar 0657542088 of bericht via Facebook of Instagram.

ONZE KEUKEN IS GEOPEND OP DINSDAG T/M ZATERDAG. DINER 18.00 UUR TOT 20.30 UUR