Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/samsam-meerssen.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552 Eten en drinken | SamSam Meerssen

Eten en drinken bij Samsam

Gezellig, lekker eten voor een redelijke prijs – in een ontspannen, informele sfeer. Dat is kort samengevat de missie en passie van Gert, Debra en Lieke Grootenboer van Restaurant SamSam. Want eten is een feest! Puur, vers en ambachtelijk en lekker,  wij gaan voor kwaliteit. Gert kookt met veel zorg en aandacht heerlijke gerechten. Voor liefhebbers van vlees, vis en vegetarisch, altijd bijzonder lekker.

Tip: U kunt iemand blij verrassen met een Dinerbon van Restaurant SamSam

 

Ons menu

Bij Restaurant SamSam voeren wij een wisselend menu waarbij gerechten zijn samengesteld uit mooie, pure ingrediënten met subtiele smaken en producten uit de regio. En dat proef je.

We hebben ook een kleine kaart met meer gerechtjes, en natuurlijk worden ook gasten die liever vegetarisch eten bijzonder verwend met heerlijke gangen. Iedere dag kun je bij ons opnieuw smullen van nieuwe gerechten met verse ingrediënten.

Escape-menu

 

 

 

 

 

Nieuw: probeer eens ons heerlijke escape-menu!

Gert kookt: eten van het krijtbord

Natuurlijk kun je ook altijd van het krijtbord Gert kookt kiezen:

Hoofdgerecht van het krijtbord   € 22,50

3 gangen voor-hoofd-zoet           € 38,50  met extra tussengerecht    € 50,00

3 gangen  voor-tussen-hoofd       € 46,50  met extra tussengerecht   € 55,00

5 gangen                                     € 58,50

Kaasplankje                                  € 9,50

Bij Restaurant SamSam heb je de mogelijkheid om een receptie, walking dinner, bruiloft en verjaardag te vieren in een gezellige ambiance. Neem eens contact op om samen na te denken over een perfect feest.

ONZE KEUKEN IS GEOPEND OP DINSDAG T/M ZATERDAG. DINER 18.00 UUR TOT 20.30 UUR